C. Frohns Blomster & brugskunst

Webshop fragtfri levering ved køb over 300 kr.

Vintage og inspiration i naturskønt område ved Ørslevkloster

Sig det med blomster - En kærlig tanke er aldrig af vejen!

Vi har blomster, dekorationer og sammenplantninger til enhver lejlighed.

Jeg kan hjælpe dig med forskellige binderier til enhver anledning;

heart Buketter smukt indpakket

heart Kærlighedsbuket

heart Mor/barn buket

heart Tak for sidst buket

heart Tillykke buket

heart Kondolance buket

heart En sidste hilsen - bårebuket m.v.

heart Begravelsesbinderi

Bestil din blomsterhilsen hos C. Frohns Brugskunst. Kan forudbestilles og udleveres på alle ugedage. 

Vi arbejder med friske blomster og lægger omsorg og kærlighed i din bestilling. 

Gratis udbringning i hele 7840 området. 

Kontakt: mail cfrohns@gmail.com eller 30499040 

Butikken

C. Frohns brugskunst er en skøn butik på 90m2 placeret i dejlige naturskønne omgivelser ved Ørslevkloster. Butikken, som drives af Claus og Jacob, er fyldt ny brugskunst, retro, møbler og inspiration. "Vores motto er, at de ting vi sælger i butikken skal kunne bruges i vores eget hjem, og vi vil gerne give vores kunder inspiration hver gang de besøger os".

Butikken er placeret i en tidligere staldbygning, som er sat i stand til sammen formål. På begge sider af stalden er det salgsområder, hvor der blandt andet et opsat en pavillion.   

Garage og værksted anvendes til de forskellige kurser der afholdes henover året. 

 

I Nordfjends, som området også kaldes, har du mulighed for at finde andre specialbutikker. Se mere på nordfjends.dk

Nu kan du købe ”MIN YNDLINGS TE” 
Kirsten Kronborg er kvinden bag mærket ”Min Yndlings Te” som består af 7 unikke blandinger. Blandingerne fra Min Yndlings Te består kun af rene urter og ingen former for tilsætning. Der er én af urtblandingerne, som er tilsat kinesiske grønne teblade, men ellers er blandingerne kun urter. Blandingen opstod, da Kirsten var på messe og skulle præsentere en te, der var ekstra god og givende. Blandingen er en forfriskende kop te til både krop og sind kun brygget på naturlige ingredienser. Derfor kan urteen heller ikke siges at være, i oprindelig forstand, en egentlig te, da kun teer lavet på planten Camelia Sinensis, er ægte te. Men da bryggemetoden er den samme, kaldes urtete også for te. Min Yndlings Te har også vundet international anerkendelse, da to af hendes teer har modtaget Great Taste Awards som den eneste te-blander nogensinde. Kom forbi C. Frohns Brugskunst om smag den vidunderlige te.

Bergs potter
Hvis planter kunne tale, ville de fortælle, at i gode lerpotter har de det bedst. Her kan rødderne ånde, og leret holder godt på fugten. Vores potter kommer i tre naturlige lerfarver, nemlig lys, rosa og grå. Den lyse og rosa er klassiske farver, mens den grå er vores egen.
Alle tre farver går godt til nordisk design og indretning. 


Potterne kan stå både ude og inde, for de er skabt af særdeles god ler brændt ved høje temperaturer, og det giver dem en naturlig styrke. Underskålene er diskret behandlet med silikone. Derfor er de helt vandtætte, så du trygt kan stille potterne alle steder.

C. Frohns Blomster & brugskunst - Fiskbækvej 9 - v/Ørslevkloster 7840 Højslev - Tlf. 30499040 - cfrohns@gmail.com