C. Frohns Brugskunst

Webshop fragtfri levering ved køb over 300 kr.

Vintage og inspiration i naturskønt område ved Ørslevkloster

Juledemonstrationer 2020

Nyhed: Vælge mellem 6 aftner!

Kære kunder
Vi har efter stor efterspørgsel besluttet os for at gennemføre vores eftertragtet juledemonstrationer. Det bliver dog på et lidt anderledes grundlag end vi plejer at gennemføre vores demonstrationer, men stadigvæk med høj kvalitet, hvor vi viser nyheder til julen og på kreative måder viser hvordan vi kan gøre dekorationer, julepynt m.m. lækker og personlig. 

Vi passer på dig!

Derfor har vi sat max begrænsninger på til 35 personer pr. aften. Der vil være god plads under demonstrationerne – håndsprit tilgængelig - vi følger nøje med i anbefalinger vedr. COVID-19

Årets Juledemonstration vil i år blive vist af Yvonne Topholm og Clauz Frohn – som begge er kyndig og kreative blomsterbinder, der har en del erfaring med bl.a.  julens binderi – tidens trend og gode ideer til indretning og m.m. 

Yvonne og Clauz vil gerne byde jer velkommen på flg. datoer, hvor de udover demonstrationen gerne vil vise hvordan privaten og gårdspladsens er julepyntet, men spændende ideer, samt give året bud på et smukt dækket julebord.

Se datorer og tilmelding nedenfor.

Demonstrationen tager ca. 1 ½ time, og slutter af med lodtrækning af årets flotte julebuket, samt udvalgte dekorationer fra demonstrationen.

Efterfølgende er der små smagsprøve af lækkert julebag og konfekt.

Der sættes navne på stolene efter tilmelding.

Pris pr. person 165,-

C. Frohns Brugskunst - Fiskbækvej 9 - v/Ørslevkloster 7840 Højslev - Tlf. 30499040 - cfrohns@gmail.com -