C. Frohns Brugskunst

Webshop fragtfri levering ved køb over 399 kr.

Vintage og inspiration i naturskønt område ved Ørslevkloster

Bergs originaler
Hvis planter kunne tale, ville de fortælle, at i gode lerpotter har de det bedst. Her kan rødderne ånde, og leret holder godt på fugten. Vores potter kommer i tre naturlige lerfarver, nemlig lys, rosa og grå. Den lyse og rosa er klassiske farver, mens den grå er vores egen.
Alle tre farver går godt til nordisk design og indretning. 


Potterne kan stå både ude og inde, for de er skabt af særdeles god ler brændt ved høje temperaturer, og det giver dem en naturlig styrke. Underskålene er diskret behandlet med silikone. Derfor er de helt vandtætte, så du trygt kan stille potterne alle steder.

110,00 DKK

Emilia rosa 16cm

55,00 DKK

Helena grå 8,5cm

89,00 DKK

Københavner grå 12cm

79,00 DKK

Københavner rosa 14cm

120,00 DKK

Julie grå 17cm

49,00 DKK

Julie rosa 12cm

249,00 DKK

Københavner Green Emerald 12cm

349,00 DKK

Daisy Green Emerald 25cm

Eventyret om potterne
Det hele begyndte i 1942, hvor Victor Berg grundlagde butikken ’Bergs Blomster’ i Rantzausgade i København. Hurtigt kom to forretninger til, den ene på Vesterbro og den anden i Købmagergade. Samtidig begyndte Victor at importere kvalitetsurtepotter fra Toscana. Victors søn Steffen var allerede som lille dreng med sin far på arbejde, og han vidste tidligt, at han ville drive passionen for blomster og potter videre efter sin far. I 1996 overtog han sammen med sin søster Sysser forretningerne.

Søskendeparret rejste tit til Toscana for at studere potteformer og lerkvaliteter, og efterhånden spirede et godt sortiment frem. I Danmark fandt de også en smuk, gammel pottemodel: Københavnerpotten. I 2012 fulgte tredje generation i virksomheden, Victor Berg junior.

Familieværket drives og ejes i dag af to af familien Bergs venner, nemlig Martin Olinger og Frits Kattrup.

C. Frohns Brugskunst - Fiskbækvej 9 - v/Ørslevkloster 7840 Højslev - Tlf. 30499040 - cfrohns@gmail.com -