Chalk PaintTM Kurser

Vil du gerne lære nogle af de grundlæggende teknikker med de unikke Annie Sloan Chalk PaintTM produkter, så tilbyder vi nu to forskellige kurser/workshops, hvor du får mulighed for at afprøve og lege med produkterne. Den bedste måde at lære teknikkerne i praksis. Se beskrivelserne af de to kurser/workshops noget for dig.

Du kan  se datoer og tilmelde dig vores kurser nederst på denne side. 

 

Kan du samle min. 4 deltagere til workshop 1 eller 2, så laver vi gerne et kursus for jer.
Ring på 30499040 - så finder vi en dato til jer.


 

 

Workshop 1

I løbet af 3 time vil du lære 3 grundlæggende teknikker, som du umiddelbart efter kan anvende til at istandsætte gamle møbler, og skabe nyt liv i dit hjem. Vi vil arbejde med; to farvet patina, krakkelering, struktur. 

På workshoppen vil der være materialer til at øve sig på, men du er også velkommen til at medbringe mindre ting som f.eks. en lille hylde, en gammel bakke, billedramme osv.

Du skal blot medbringe et gammelt neutralt farvet lagen, så sørger vi for grej, opvarmet rammer og godt humør. 

Hver workshop vil have maks. 8 deltagere, således der er mulighed for individuel sparring og hjælp. På dagen får du 10% på Annie Sloan Chalk Paint produkter og brugskunst. 

Kurset gennemføres i vores let opvarmet garage. Medbring evt. en ekstra trøje.

Pris pr. workshop er 330 kr. inkl. materialer, farvekort og let forplejning

 

Chalk PaintTM Café - mal selv, hygge og få inspiration. 

Medbring dit eget møbel og mal selv, mens du får inspiration og lærer nye teknikker. Du booker en plads. Bestemmer selv hvornår du kommer, og hvor lang tid du vil bruge.

Du introduceres til nye teknikker som f.eks. krakkerling med lak, decoupage, billedoverførelse, forgyldning, dry-brush og stenceling. Du bestemmer så selv, hvilke af teknikkerne du vil prøve på dit møbel. Det er en fordel, at du har deltaget på workshop 1 eller har erfaring med Chalk PaintTM, men ikke et krav.

Pris pr. workshop er 150 kr. + de materialer du bruger (f.eks. bruger du ½ liter maling, så betaler du kun for det).

Hver workshop vil have maks. 8 deltagere, således der er mulighed for individuel sparring og hjælp. På dagen får du 10% på Annie Sloan Chalk Paint produkter og brugskunst. 

Kurset gennemføres i vores let opvarmet garage. Medbring evt. en ekstra trøje.

Forplejning: Kaffe og vand i løbet af dagen, rundstykker midt på formiddagen. Øvrig forplejning medbringes.

Kursustilmelding

Tilmelding kan se via nedenstående. Vælg den dato som passer dig, reserver og betal med det samme. Du får en mail med kvittering for din tilmelding, når vi har modtaget indbetalingen. Du kan betale ved hjælp af mobilepay eller overførelse til vores bankkonto. 

Da vores tilmelding fungere på samme måde, som vores webshop skal du vælge leveringsform. Her vælger du blot afhentning i butikken. 

Husk at opgiv navn og telefonnummer.

 

C Frohns Brugskunst - Retro og loppefund
Fiskbækvej 9 - v/ Ørslevkloster -7840 Højslev - Mobil 3049 9040

Du har 0 varer i kurven
I alt 0,00 DKK